WOONKEI / KIEZELKLEED / KIEZELPOEF

WANNEER
Zaterdag 25 juni

HOE LAAT
10.00 uur tot 17.00 uur

BIJDRAGE
DAGJE WOONKEI / KIEZELKLEED / KIEZELPOEF

€ 119.00
Inclusief;
Verzorgde lunch, drankjes en hapjes.

Exclusief;
De wol en de vezels waar je mee gaat werken voor je woonkei of kiezelkleed of kiezelpoef. (Afhankelijk van de grootte € 20.00 – € 40.00) 

… het is al fijn om lekker bezig te zijn … 

WOONKEI / KIEZELKLEED / KIEZELPOEF

Een dagje keigaaf vormgeven!

Keien, stenen, kiezels worden in het mooiste kleurenpalet aangeboden in de natuur. Wanneer je deze keien goed bekijkt leveren ze een bron aan inspiratie met hun vormen, kleuren en structuren. Ze nodigen uit om beeldend te verwerken.

Je wordt van het begin tot het einde begeleid bij beeldend vormgeven aan een wol zachte WOONKEI of KIEZELKLEED of KIEZELPOEF. 

De losse wolvezels gaan zich vormen tot een woonkei, kiezelkleed, kiezelpoef. De wijze waarop je met je handen over de stenen wrijft zal ertoe doen. Worden het hoekige stenen (ook leuk) of juist ronde stenen. Neem er vooral de tijd voor, als het je lukt om in alle rust te werken zal je het terugzien in het eindresultaat. 

De materiaalkennis en de fijne kneepjes van de vilttechnieken zijn door de jarenlange ervaring nu zo verfijnd. Of je nu gevorderd bent of beginner, het lukt altijd.

Lekker bezig een  gemoedelijk atelier wat alleen maar inspireert tot creëren, volledig verzorgd met culinaire verwennerij … 

P.s.
Ook als groepsuitje te boeken met datum naar eigen keuze.

 

Aanmelden