Allemaal met dezelfde LIEFDE VOOR textiele vezels …

delen waar je blij van wordt …

Vertel maar, vertel maar, vertel maar …

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.144.47.21 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Sophia Sophia schreef op maart 15, 2018 om 9:55 am:
Drie heerlijke sfeervolle dagen gehad tijdens de driedaagse viltworkshop bij het Atelier Het Kleine Huis. Rachel bedankt voor het delen van al je kennis. En dan al die prachtige materialen. En ik heb zo veel geleerd. Niet alleen van jou maar ook van mijn vakkundige mede cursisten. Al die mooie resultaten die er tenslotte lagen. En dan nog de fotograaf die als verrassing dat allemaal vast heeft gelegd. Het was geweldig!
Caroline Caroline schreef op maart 13, 2018 om 1:22 pm:
Een fijne wol driedaagse gehad bij Atelier Het Kleine Huis. Zo fijn om je te koesteren in een hartelijk welkom, mooie materialen en gezellige mede viltsters. We hebben drie dagen flink gewerkt met prachtige resultaten en als kado van Rachel nog een fotograaf om alle moois vast te leggen. Ik heb genoten, weer het één en ander geleerd en vooral inspiratie opgedaan en zin gekregen lekker door te gaan. Dank je wel lieve Rachel voor alles wat je met ons deelt en geeft.
Yvonne Yvonne schreef op maart 6, 2018 om 10:45 am:
Een zeer inspirerende viltworkshop gedaan bij Rachel van het Kleine Huis. De mooiste materialen, een liefdevolle begeleiding van het viltproces, heerlijke overvloedige lunches en dit alles in een fijne lichte omgeving en sfeer. Ik zie er naar uit om weer te gaan!
Denise Denise schreef op oktober 1, 2017 om 6:20 pm:
Vanuit een diep gevoel van vertrouwen dat de wol mij iets te brengen heeft ging ik gister naar Rachel. Op t moment dat ik in t atelier stond voelde ik de rust in mij zakken.. mijn wens was te leren, vanuit een diep respect en verbondenheid met de natuur, om van n ruwe vacht stap voor stap een woonkleed te maken. .. en wat n dag, wat n ervaring.. mooie ont-moetingen, met de wol en de vrouwen uit de groep.. en natuurlijk met Rachel, Cosmo & Coco de hond.. zo heerlijk de geur vd wol, t warme water, de olijfzeep en onder je handen vanuit liefde en overgave, vertrouwen de versmelting vd vezels vd wol.. wat n mooi proces..wol leert je.. alles op zn tijd, geduld, vertrouwen, en dat er altijd iets moois ontstaat..zoals Rachel dat ook zegt.. vertrouwen dat de liefde die je erin stopt je terugziet in t eindresultaat.. alles bij elkaar.. n warm bad! De lokatie, de prachtige binnentuin waar ik in mocht werken, met alle elementen van die dag ook de regen was welkom en zorgde voor verbroedering en aandacht voor elkaar. De gastvrijheid en liefde van Rachel. Voor haar vak & voor haar medemens maakt deze dag voor mij., een dag met n gouden randje, n dag met n glimlach maar ook n traan, een dag vanuit 't hart.. dankbaar
Hanneke Maaskant Hanneke Maaskant schreef op september 21, 2017 om 8:38 am:
Nog altijd laaf ik me aan de heerlijke dagen bij Rachel en de fijne vrouwen die er waren. Het was in en inspirerend, louterend en zo warm en gastvrij! Dank dat ik er deel van heb mogen uitmaken samen met mijn hondje die alle aandacht kreeg.
Carlota Lacasa Carlota Lacasa schreef op september 19, 2017 om 10:31 am:
Dear Reachel, How to express in few lines the experience I had at the “Felt vibe zomerweek”…? You created a space where my dreams could become a reality. The outer sense of time disappears when you enter your “atelier”. Then, it begins a travel into the inner life… You have a Gift on your hands that enables you to create beautiful wool pieces of art… but first; you have a beautiful heart from where all that comes out… Also, your deep eyes have a Gift to look into the others ‘eyes, therefore, into the others inner life… and you give them the chance to “open up” their hearts… Because you can see what is inside. “Laat zien wat in je hart omgaat Op dat ik kan laten zien wat er in mijn hart omgaat En waartoe ik in staat ben” That’s the first poem you shared with us… and these are exactly the few lines I need to describe what did it mean the “vilf zomerweek” for me. What a process… Always trusting… Thank you very much!!! Love, Carlota
Leuk....

Dat u interesse heeft, neem contact op voor meer informatie.

Not readable? Change text.