Allemaal met dezelfde LIEFDE VOOR textiele vezels …

delen waar je blij van wordt …

Vertel maar, vertel maar, vertel maar …

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.88.156.58 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Marida Marida schreef op september 24, 2018 om 2:09 pm:
Open, enthousiast en bevlogen werden we ontvangen en de hele week door begeleidt. En niet te vergeten de gastvrijheid, het heerlijke eten, het begin en afsluiting van de dag met elkaar, de heerlijke snoeperijen. Rijk voel ik me dat ik deel was van zo’n fijne groep. Dank ook voor alle onderlinge tips en inspiratie. En alhoewel ik een halfuur voordat we zouden stoppen nog riep ‘dit doe ik nooit weer’ … creatieve dip en last van tijdsdruk … kwam door Rachel haar enthousiasme en vaardigheid alles op zijn plek. Dankbaar, dat is wat ik voel om deel te mogen nemen aan de zomerweek 2018 Transparantie, een bijzondere week met al zijn worstelingen, twijfels bij mezelf die er allemaal mochten zijn en uiteindelijk een ongeloofwaardig mooi resultaat en een bagage vol technieken en creativiteit. Dank voor alles!!!
Loes Loes schreef op juli 9, 2018 om 7:20 pm:
Wij kwamen uit 'Holland', met z'n drieen en hadden geen idee wat wij konden verwachten.... Een viltworkshop bij Rachel van het Kleine Huis. De ontvangst was meer dan warm in een prachtig sfeervol atelier. We mochten gebruik maken van de mooiste materialen en werden door Rachel met aandacht begeleid tijdens het hele proces van wol tot kleed... Voeg daarbij de heerlijke appeltaart en superlunch, dan kan ik niet anders zeggen: het was top! Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, en zeker tot een volgende keer.
Sophia Sophia schreef op maart 15, 2018 om 9:55 am:
Drie heerlijke sfeervolle dagen gehad tijdens de driedaagse viltworkshop bij het Atelier Het Kleine Huis. Rachel bedankt voor het delen van al je kennis. En dan al die prachtige materialen. En ik heb zo veel geleerd. Niet alleen van jou maar ook van mijn vakkundige mede cursisten. Al die mooie resultaten die er tenslotte lagen. En dan nog de fotograaf die als verrassing dat allemaal vast heeft gelegd. Het was geweldig!
Caroline Caroline schreef op maart 13, 2018 om 1:22 pm:
Een fijne wol driedaagse gehad bij Atelier Het Kleine Huis. Zo fijn om je te koesteren in een hartelijk welkom, mooie materialen en gezellige mede viltsters. We hebben drie dagen flink gewerkt met prachtige resultaten en als kado van Rachel nog een fotograaf om alle moois vast te leggen. Ik heb genoten, weer het één en ander geleerd en vooral inspiratie opgedaan en zin gekregen lekker door te gaan. Dank je wel lieve Rachel voor alles wat je met ons deelt en geeft.
Yvonne Yvonne schreef op maart 6, 2018 om 10:45 am:
Een zeer inspirerende viltworkshop gedaan bij Rachel van het Kleine Huis. De mooiste materialen, een liefdevolle begeleiding van het viltproces, heerlijke overvloedige lunches en dit alles in een fijne lichte omgeving en sfeer. Ik zie er naar uit om weer te gaan!
Denise Denise schreef op oktober 1, 2017 om 6:20 pm:
Vanuit een diep gevoel van vertrouwen dat de wol mij iets te brengen heeft ging ik gister naar Rachel. Op t moment dat ik in t atelier stond voelde ik de rust in mij zakken.. Mijn wens was te leren, vanuit een diep respect en verbondenheid met de natuur, om van n ruwe vacht stap voor stap een woonkleed te maken. .. en wat n dag, wat n ervaring.. mooie ontmoetingen, met de wol en de vrouwen uit de groep.. en natuurlijk met Rachel, Cosmo & Coco de hond.. Zo heerlijk de geur vd wol, t warme water, de olijfzeep en onder je handen vanuit liefde en overgave, vertrouwen de versmelting vd vezels vd wol.. Wat n mooi proces..wol leert je.. alles op zn tijd, geduld, vertrouwen, en dat er altijd iets moois ontstaat.. Zoals Rachel dat ook zegt.. Vertrouwen dat de liefde die je erin stopt je terugziet in t eindresultaat.. Alses bij elkaar.. n warm bad! De locatie, de prachtige binnentuin waar ik in mocht werken, met alle elementen van die dag, ook de regen was welkom en zorgde voor verbroedering en aandacht voor elkaar. De gastvrijheid en liefde van Rachel, voor haar vak & voor haar medemens maakt deze dag voor mij ... Een dag met n gouden randje, een dag met n glimlach maar ook n traan, een dag vanuit 't hart.. Dankbaar
Hanneke Maaskant Hanneke Maaskant schreef op september 21, 2017 om 8:38 am:
Nog altijd laaf ik me aan de heerlijke dagen bij Rachel en de fijne vrouwen die er waren. Het was in en inspirerend, louterend en zo warm en gastvrij! Dank dat ik er deel van heb mogen uitmaken samen met mijn hondje die alle aandacht kreeg.
Carlota Lacasa Carlota Lacasa schreef op september 19, 2017 om 10:31 am:
Dear Reachel, How to express in few lines the experience I had at the “Felt vibe zomerweek”…? You created a space where my dreams could become a reality. The outer sense of time disappears when you enter your “atelier”. Then, it begins a travel into the inner life… You have a Gift on your hands that enables you to create beautiful wool pieces of art… but first; you have a beautiful heart from where all that comes out… Also, your deep eyes have a Gift to look into the others ‘eyes, therefore, into the others inner life… and you give them the chance to “open up” their hearts… Because you can see what is inside. “Laat zien wat in je hart omgaat Op dat ik kan laten zien wat er in mijn hart omgaat En waartoe ik in staat ben” That’s the first poem you shared with us… and these are exactly the few lines I need to describe what did it mean the “vilf zomerweek” for me. What a process… Always trusting… Thank you very much!!! Love, Carlota
Joke Lunsing Joke Lunsing schreef op februari 15, 2015 om 4:20 pm:
In de nazomer van 2014 heb ik mij opgegeven voor de WOLWERK JAARGROEP FELT FOR ALL 5x op donderdag. Na anderhalf jaar herstellen van een ingrijpende operatie had ik behoefte mijn creativiteit meer ruimte te geven. Donderdag 2 oktober was mijn eerste kennismaking met Rachel en haar atelier. Haar persoonlijkheid en omgeving sloegen in als een bom. Het voelde als een warme en zeer vertrouwde deken om mij heen na een periode van veel loslaten zoals baan en collega’s. Ik voelde mij welkom en gezien op meerdere manieren. Door de sfeer, de materialen, het knapperende haardvuur, de geur van zeep, wol, koffie, chocolade en koekjes die royaal gepresenteerd werden, zag ik mijzelf opnieuw terug. Iets wat ik een tijdlang behoorlijk gemist had. Ook voelde ik mij welkom door de andere vrouwen die net als ik zin hadden om met FELT FOR ALL aan de slag te gaan. Mijn intuïtieve keuze om mij hiervoor op te geven is de beste geweest van 2014. Er is een grote ommekeer of wending in mijn leven gekomen door het uitspreken van een viltwens tijdens deze eerste viltdag. Mijn wens om SAMEN met vrouwen een viltcreatie te maken werd snel werkelijkheid door het vertrouwen en enthousiasme van Rachel. De FELT BEEHIVE, een vilten bijenkorf van 4,5 meter doorsnede is een feit en al een werkelijkheid geworden. Niet eerder heb ik zo snel viltvriendinnen mogen ontmoeten die samen met mij WILDE UITDAGINGEN durven aan te gaan. Met lef en moed BIJ-zondere vrouwen en projecten. Ik voel mij door dit alles zo gesterkt, ongeremd en verbonden op verschillende manieren met gelijkgestemden zonder dat ik uit de bocht vlieg. Er zijn voor mij deuren geopend naar nieuwe werelden en werkelijkheden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor, wetende dat niets vanzelfsprekend is. Mijn viltfeest is nog maar net begonnen en kan nu al niet meer stuk. Ik heb weer toekomstplannen en durf te zeggen dat vilt mij op een rijdende trein in een weer dynamische wereld heeft gezet. En in die rijdende trein van co-creatie met anderen zit ik gelukkig niet alleen. De FELT BEEHIVE, die letterlijk op reis gaat, gaat ons viltende vrouwen op bijzondere plekken in de wereld brengen om onze wijze kennis te delen en nieuwe kennis op te halen. Het is een droom die in vervulling is gegaan. NU AL en dat belooft wat voor het vervolgtraject omdat het viltjaar nog maar net is begonnen en de droom nog veel groter blijkt te zijn.
Leuk....

Dat u interesse heeft, neem contact op voor meer informatie.