WOL DRIEDAAGSE
FLINTERDUN & GELAAGD VILTEN

WANNEER
Donderdag 26 maart
Vrijdag 27 maart
Zaterdag 28 maart 2020

HOE LAAT
Dagelijks van 10.00 uur tot 16.00 uur
met vrij werken tot 17.30 uur

BIJDRAGE
€ 225.00
Inclusief verzorgde lunch, drankjes en hapjes door onze huiskok. Exclusief materiaal, dit kun je ter plekke aanschaffen en / of zelf meenemen.

Franeker is gastvrij met authentieke winkels, B&B en eetgelegenheden.

Zie overnachten op de site.

WOL DRIEDAAGSE
FLINTERDUN & GELAAGD

Het begint al met de sprankel …

Juist in het transparant vilten zitten veel speciale technieken die gedeeld willen worden. Je hoeft geen vilt ervaring te hebben om mee te doen. Voor iedereen is het namelijk een nieuwe wijze van transparant vilten. Zo noem ik de flinterdun gelaagde structuur techniek, die ik mij zo eigen heb gemaakt en waar ik mij nu al op verheug om deze te delen.

Je leert over de vilttechnische opbouw in het viltproces en we verdiepen ons in de overgang van  flinterdun leggen naar soepele gelaagdheid. Je zal het gaan begrijpen.  Als je wel je viltervaring hebt  zal deze  ontdekte opbouw van je werkstuk je nog meer verdieping en  inzicht geven.

Je ontvangt de berekeningen voor je eigen persoonlijke basismal die je kan gebruiken voor al je toekomstige creaties. Je zult ervaren dat er meer luchtigheid en beweging mogelijk is in viltcreaties. Denk aan soepele JASJES, JURKJES, ROKJES, HOEDJES en SJAALS.

We werken in de verstilde omgeving van de Martena kasteeltuin en in de gemoedelijke ambiance van het huisje. We gaan genieten van iedere minuut in het proces wat de wol ons allen geeft, hoe bevoorrecht mogen we zijn.Zo welkom om mee te doen. Het zal je verlangen voeden om mooie creaties te maken.

Het begint al met de sprankel … JA ik GA …

Rachel

Aanmelden