Wat leuk dat je ons hebt gevonden!
Alles over 
TRANSPARANT VILT & BLADPRINT

Waar we ons voeden met dat speciale wat ons zo doet stralen,

Rachel van der Weerd

Workshops

omdat onze hartjes er zo van gaan zingen

Woon- / Wandkleed

Satijnzijde sjaal met bladgoud

Tweedaagse
Bladprinten op Leer

Reviews

Sandrina Schaafsma
2022-01-16
Snelle levering en met zorg verpakt. Een goede uitleg bij de prachtige materialen die ik al meerdere malen gekocht heb. Mijn favoriet: broodje zijde, margilan zijde en gekleurd viscose. Ook de workshop van Rachel op locatie was met zorg & kwaliteit gegeven.
Irina Kromhout van der Meer
2022-01-06
Lieve Rachel, wat een schitterende workshops heb je! Toewerken naar bladhout is mijn favoriete. Het was de eerste keer in mijn leven wanneer ik de mediumprint heb gedaan. En ik was zeer tevreden met de resultaat! En de webwinkel van Rachel is ook zo leuk! Mijn snoepwinkel Hoge kwaliteit werf, zijde, viscose vezels, snelle service, - ik was zeer blij met mijn bestellingen! Bedankt Rachel! Voorlopig ben je van mij niet af!)))
Joke Van der hoeven
2021-12-23
Er zijn van die momenten in je leven , waar je glimlachend en vol warmte op terugkijkt.De momenten waarin je je zacht voelt van binnen……..en je openstaat voor dat…….wat je precies op dat moment kan voeden , letterlijk en figuurlijk.En die bijzondere momenten waren de bijeenkomsten toen ik mocht deelnemen aan de cursussen van Rachel van der Weerd , in het kleine huis in Franeker.Zodra je binnenkomt in haar atelier voel je al een liefdevolle verwelkoming………je stapt letterlijk een andere wereld in en je laat je gewone leven van alledag achter je………Het is als een onderdompeling als “thuiskomen” in een wereld waarin het GOED is…….: de kennismaking met de andere cursisten , die je “ herkent” , het werken met de materialen , vaak nog nieuw , en natuurlijk de liefdevolle begeleiding! Ook verrassend was de ontdekking van onze eigen sluimerende inspiraties , die al in ons sluimerend aanwezig waren en nu gewekt werden , vaak tot ieders verbazing! Ik voelde herkenning…..in een woord : deelnemen aan een cursus bij Rachel is een FEEST en voeding voor onze ziel !
Marian Breedijk
2021-12-18
Met veel plezier een workshop gevolgd bij Rachel. Bladgoud methode ecporinten op zijde. Een prachtig proces
Rette van de Poll
2021-12-17
Ik kwam via mijn eerste Landscape verf bestelling in contact met Rachel en haar webshop. Ik ben heel tevreden over de persoonlijke korte lijntjes, de aandacht die ze geeft aan je bestelling, maar ook oprechte interesse en snelle reactie op mijn vragen! Ik heb mijzelf het toe werken naar bladgoud cadeau gedaan, een heel mooi document/naslagwerk waarin alles heel duidelijk staat beschreven, ik werd hier echt blij van en ben zeer blij verrast, met de resultaten. De glans en printen zijn echt heel mooi, het lijkt gewoon dat het leeft. Zie bijgevoegde foto's. Landscape verfstoffen werken heel prettig en ik vind de kleuren erg mooi! Ik heb een keer het proces bladgaaf op wol geprobeerd en dat belooft ook wat... dat proces ga ik komende tijd nog een keer doen! Ik ben bekend met vilten, maar het printen op wol geeft een leuke extra toevoeging. Rachel, ik hoop een keer de tijd te vinden om naar Franeker te komen!
Anne Rovers
2021-12-17
Met beide doe het zelf pakketten werk ik regelmatig. Het proces staat duidelijk stap voor stap beschreven. Ik ben erg tevreden met de resultaten, echt een aanrader. Wanneer iets niet duidelijk is reageert Rachel snel op vragen, heel fijn! Ik heb regelmatig materialen besteld en ben elke keer blij verrast met het pakket dat ik ontvang. Jammer dat Franeker zo ver weg is, hoop in de toekomst nog ooit een workshop te gaan volgen.
valeska oostrum
2021-12-16
Bladgaaf woonkussen Enthousiast het mooie wolpakket voor een kussen gekocht bij Rachel van der Weerd. En toen bleek dat ik de wol zelf moest vilten. Had ik nog nooit gedaan. Het was een nat koud klusje maar het resultaat van het printen is subliem. Vervolgens moest er ook nog een kussen van gemaakt worden. Eerst maar een naaimachine gekocht. Vroeger was ik er heel handig in. Maar blijkbaar kan je dat verleren. Maar vanochted was hij klaar. En zo wordt je uitgedaagd om nieuwe dingen te doen. En het resultaat is zo super dat ik tegen iedereen wil zeggen: doen!. Heel leuk kerstkado. En een deel gaat naar een goed doel. Dus plezier voor veel .
Deega Daahir
2021-11-28
Anja van Dijk
2021-10-28
3 daagse transparent vilten en bladprint gevolgd. In alle rust in een mooie omgeving met fijne begeleiding door Rachel toegewerkt naar een geweldig, verrassend resultaat. Een aanrader!
Renata Berk
2021-10-25

Webwinkel

4.75
39.9569.95
39.9569.95
Meer zijdezacht moois

Transparant vilten

Dromen, inspiratie en verlangens zijn zaadjes die niets liever willen dan groeien en bloeien

Waarbij   … ieder stukje vilt … wordt gezien als kunst

Op het juiste moment … kan er zomaar eens … IETS magisch moois ontstaan …

sfeertje proeven transparant vilten

Zij past … en … Zij straalt …

Het is al fijn om er gewoon al te zijn!
Kom een langs bij het zijdezacht winkeltje op het industrieterrein.

Volg mij op instagram