Rachel van der weerd

OVER MIJ

De wol heeft zoiets zachts en subtiels en het printen met bladeren geeft zoveel oer.  Het nodigt uit om verfijnd en verstild te werken, hoe fijn is dat!

Mijn volledige focus ligt op de zachtheid en beweging in mijn creaties. Het is een doorgaande speurtocht die mij laat kennismaken met de meest lekker werkende verfijnde zijdes en wol. 
Het nodigt uit tot speelsheid en openheid en ongegeneerd doen wat ik altijd al heb willen doen. En ik zal je vertellen, wat is dat heerlijk!

Het schept enorm veel plezier om op een luchtige manier vorm te geven aan dat wat wil ontstaan … Voor mij is de weg ernaartoe al zo bijzonder. De cadeautjes liggen onderweg. De spiegeltjes, de ontdekkingen, zelfs de worstelingen en daaropvolgend de totale blijdschap en ontlading als het werk klopt, als het past en straalt. Het laat mij stralen. 

Steeds meer heb ik het gevoel dat er iets bijzonders aan het ontwikkelen is. In een lekkere cadans toewerken naar dat wat zo lekker blijkt te werken. 

Hoe mooi is het dat we heerlijk mogen toegeven aan de scheppende sensatie die de natuur ons allen zo geeft. Gewoon elkaar aanmoedigen en vooral ook gunnen.

Het geeft IETS magisch  … IETS van zacht, zo verfijnt en zo verstilt …
Voel maar, verrijk maar …

Rachel