Rachel van der weerd

OVER MIJ

Mijn volledige focus ligt op de glinstering in het Transparant vilt en Ecoprint.
Ik weet wat voor moed het vraagt om echt je eigen weg te durven gaan. Ik zie bij mijzelf steeds meer die vrijheid, speelsheid en openheid in mijn werk, steeds meer die eigen handtekening, steeds meer mij. En ik zal je vertellen, wat is dat heerlijk!

De wol heeft zoiets zachts en subtiels en het printen met bladeren, bundels en vuurpotten geeft zoveel oer.  Het nodigt uit om verfijnd en verstild te werken, als aanvoelen, luisteren en meegaan met de beweging.  Als een samenspel van geven en ontvangen, als een weten wat mijn volgende stap is. 

Het schept enorm veel plezier om op een luchtige en open manier vorm te geven aan DAT wat wil ontstaan … Voor mij is de weg ernaartoe al zo bijzonder. De spiegeltjes, het plezier van het leggen, de ontdekkingen, zelfs de worstelingen en daaropvolgend de totale blijdschap als het werk klopt, als het past en straalt. Het laat mij stralen.

Samen met de groepsdynamiek zijn we tot wonderbaarlijke dingen in staat. Hoe mooi is het dat we deze verrijkende scheppende sensatie die de natuur ons allen geeft uitbundig mogen vieren. Gewoon elkaar aanmoedigen en vooral ook gunnen.

Het geeft IETS magisch  … IETS van voelbaar zacht, zo verfijnt en zo verstilt …
Voel maar, verrijk maar …

Rachel van der Weerd
P.s
Zie ook de nieuw webshop met zijdes en vezels.