Rachel van der weerd

OVER MIJ

De wol, zijde en linnen hebben zoiets zachts, subtiels en sobers en het printen met bladeren geeft zoveel oer. Het nodigt uit om verfijnd en verstild te werken.

Voor mij is de weg ernaartoe al zo bijzonder. De spiegeltjes, de ontdekkingen, de verwondering, zelfs de worstelingen, en daaropvolgend de totale blijdschap en ontlading als het dan wel lukt.

Mijn volledige focus ligt op de zachtheid en beweging in mijn creaties en ik ben altijd op zoek naar net dat sprankeltje. Steeds meer heb ik het gevoel dat er iets bijzonders aan het ontwikkelen is.

Niets is mooier dan mijzelf de vrijheid te geven om te spelen en door te gaan met een creatie totdat het klopt, het stroomt en straalt. Het laat mij stralen.  Wat is het toch heerlijk om toe te mogen geven aan de scheppende sensatie die de natuur ons allen geeft. In een lekkere cadans toewerken naar dat wat lekker blijkt te werken.
Het is ook zo gunnen!

Ik geloof in het creëren van een warme en gastvrije sfeer, waarbij mijn en jouw creativiteit en eigenheid centraal staat. Bij Atelier Het Kleine Huis wil ik jou aanmoedigen om op een speelse en intuïtieve manier kunstzinnigheid te ontdekken, te creëren en te manifesteren. In volle vertrouwen op het proces en deel ik graag mijn passie voor transparant vilten en ecoprint met jou.

Met alle liefde,

Rachel van der Weerd