OVERNACHTEN

De stad Franeker ademt geschiedenis en biedt een schat aan bezienswaardigheden en charmante plekjes om te bewonderen. Dwaal door de stille straatjes, bewonder de monumentale gevels, en geniet van de pittoreske grachtjes. Je vindt hier nog authentieke boetiekjes en smaakvolle restaurants om je zintuigen te prikkelen.

Voor een gemoedelijke en comfortabele overnachting raden we onze Bed & Breakfast huisjes aan. Geniet van de gastvrijheid en de unieke ervaring van het verblijven in deze charmante accommodaties. Verken Franeker op jouw eigen tempo en laat je verrassen door de historische schoonheid en de warmte van de stad.

OVERNACHTEN BIJ OPPE KLINCKE 

Overnachten bij Oppe Klincke is genieten in een twee eeuwen oude kop-hals-rompboerderij aan de rand van het Friese stadje Franeker. Met mooi uitzicht over de landerijen.

Meer info

B&B FRANEKER ‘BOPPE’ 

Waar u teruggaat in grootmoeders tijd.
Met bedstee, laatjes, kastjes, en snuisterijen.
Gevestigd in een oud grachtenpand in het historisch centrum van Franeker.

Meer info

HUSKE ALVE

Een sfeervol gastenverblijf en logies voor 2 tot 4 personen, op de begane grond, gelegen in het centrum van Franeker ‘Ster van de Elf Steden’.
Meer info

TREKKERSHUT / B&B / CAMPING

Goedkoop overnachten in houten trekkershut bij camping de Salix in Hitsum …
(4 km van Franeker).
Weids uitzicht, rust, ruimte en waddenluchten.

Meer info

MINI CAMPING & THEETUIN SLAPPETERP  

Overnachten in tentje / pipowagen / zwerfhut op de meest ‘plattelandse’ locatie temidden van een pittoreske theetuin en een natuurlijke zwemvijver.

Fijne fietsafstand naar Franeker langs weiland en boerenvlinderpaadjes.

Zeer betaalbaar en een sfeervolle aanrader.

 

Meer info

HUISJE AAN DE GRACHT
Groots genieten in het kleinste grachtenpandje van Franeker, met liefde voor detail ingericht,  voor een knus en comfortabel verblijf.

Meer info

Of bekijk het gehele aanbod op Booking.com