HANDGESCHREVEN VILT 

Wanneer
Zaterdag 1 juni
of
Zaterdag 10 augustus

Tijden
10.00 uur tot 17.00 uur

Bijdrage
Dagje ‘Handgeschreven Vilt’
€ 111.00

Inclusief:
Verzorgde lunch, drankjes en hapjes.

Exclusief:
De wol, zijde en vezels waarmee je werkt voor je handgeschreven sjaal en proeflap. De kosten hiervan variëren afhankelijk van de grootte (denk aan €15,00 – €25,00). Je mag zelf bepalen of je groot of klein wilt werken, volledig volgens jouw eigen handgeschreven beweging.

Wil je nog meer viltplezier beleven?
Je kunt de Workshop ‘Handgeschreven Vilt’
ook combineren met andere viltdagen.

Transparante vilt jurk
Wanneer je deelneemt aan het volledige driedaagse programma, krijg je de ruimte om stap voor stap toe te werken naar het creëren van een transparante vilt jurk.
Elke dag biedt een unieke ervaring en de kans om nieuwe technieken te leren.

Donderdag
‘Zacht Vilt & Stoere Structuren’

Vrijdag
‘Vilt & Flinterdunne Laagjes’

Zaterdag
‘Handgeschreven Vilt’

Wil je één dag, twee dagen of alle drie de dagen deelnemen? De keuze is aan jou! Geef je voorkeur aan bij het maken van je reservering.

Aantal deelnemers
Om elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, is er plaats voor maximaal 6 deelnemers.

HANDGESCHREVEN VILT 

Ben jij ook gefascineerd door het idee van soepel vallend vilt, dat als een dansende stof met beweging tot leven komt. Dan ben je van harte welkom bij een dagje Handgeschreven Vilt, waar zoveel te ontdekken en van te genieten valt!

Met behulp van woldraden kun je lijnen trekken, schrijven en tekenen. Hierbij volg je simpelweg de beweging van je eigen hand. Deze speelse benadering stelt je in staat om je eigen handgeschreven bewegingen tot leven te brengen en een uniek viltwerkstuk te creëren met een zacht lijnenspel van woldraden.

Je zal ontdekken hoe je met deze draden invloed kunt uitoefenen op de krimp, wat een spannend samenspel creëert in combinatie met zijde.

Tijdens deze dag heb je de mogelijkheid om een sjaal, een wandobject, of zelfs kleinere kunstwerken te creëren. Hierbij kun je spelen met de aangeboden handgeschreven vilttechnieken.

De lunch wordt volledig verzorgd. Schuif gewoon aan en laat de smaakjes een aanvulling zijn op deze inspirerende dag.

In dit spel met creatieve mogelijkheden ontdek je niet alleen de techniek, maar ook een diepere verbinding met je eigen artistieke zelf, waar elke beweging van je hand nieuwe mogelijkheden zal onthullen.

Door het verfijnde lijnenspel ontstaat er luchtig en soepel vilt met een prachtige beweging. Laat je verbeelding de vrije loop en zie hoe jouw unieke creaties tot leven komen!

‘Zij ontdekt en zij speelt ermee’

 

Aanmelden