DRIEDAAGSE
FLINTERDUN EN GELAAGD 

WANNEER
Data volgt …
Je kan je nu alvast aanmelden

HOE LAAT
Dagelijks van 9.30 uur tot 17.00 uur

BIJDRAGE
DRIEDAAGSE FLINTERDUN EN GELAAGD
€ 299,95
Inclusief;
Volledig verzorgde lunches, drankjes en hapjes door onze huiskok.

Exclusief;
De wol en zijde vezels, deze kun je ter plekke aanschaffen en / of zelf meenemen. Je zal een lijst ontvangen met de wol en de zijdevezels waar we mee gaan werken.

Franeker is een vriendelijk authentiek stadje, met knusse Bed & Breakfast, met sfeervolle eetgelegenheden en veelzijdige winkels.

Zie overnachten op de site.

Aanmelden

DRIEDAAGSE
FLINTERDUN EN GELAAGD

Alsof er IETS groters aanstaat …

Een zomer driedaagse waar we ons gaan verdiepen in de eindeloze mogelijkheden van het transparant vilten, waarbij je leert om op haast magische wijze je flinterdun gelegde vezeltjes vloeiend over te laten lopen naar gelaagde structuren.

We werken deze dagen met witte wol, zijdes en vezeltjes waarmee je gaat vilten. Je zal gaan ervaren dat er soepele beweging mogelijk is in je creatie. Denk aan ROKJE, JURKJE, SJAAL of VRIJE EXPRESSIE.

Wat kan je verwachten
DAG 1
Zij zoekt, zij ontdekt en zij speelt ermee
In de ochtend beginnen we met het opmeten van je basismal op maat. Deze persoonlijke basismal zal de verdere dagen als ondergrond dienen waaromheen je gaat vilten. De middag zullen we besteden aan het ontdekken van de flinterdun gelaagde techniekjes. Je leert werken met soepele zijdes en vezels. We doorlopen structuurvilt, lijnenspel en luchtige vormen.

DAG 2
Zij ontwikkelt en geeft vorm en maakt gebruik van haar mogelijkheden
In alle rust ga je kiezen voor de materialen waar je mee wilt werken en toewerken naar je groter flinterdun gelaagde werkstuk.

DAG 3
Omdat het haar verheugt, omdat ze er blij van wordt
In alle aandacht werk je verder aan je vilt werkstuk. Als je wilt kan je je gevilte werkstuk een kleurtje meegeven met de Landscape verfpoeders.

Je hoeft geen vilt ervaring te hebben om mee te doen, voor iedereen is namelijk alles nieuw. Als je wel je viltervaring hebt  zal het je vast nog meer verdieping en  inzichten geven.

Alsof er IETS groters aanstaat wat haar vleugels geeft …

We werken in de verstilde omgeving van de Martena kasteeltuin en in de gemoedelijke ambiance van het huisje. In een klein groepje met ieder een ruime werktafel om aan te werken. Onze huis kok zal ons verzorgen met smakelijke lunches.

Aanmelden