DRIEDAAGSE
FLINTERDUN EN GELAAGD 

WANNEER

HOE LAAT
Dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur

BIJDRAGE
DRIEDAAGSE FLINTERDUN EN GELAAGD
€ 333.00
Inclusief;
Verzorgde lunches, drankjes en hapjes.

Exclusief;
De wol en zijde vezels, deze kun je ter plekke aanschaffen en / of zelf meenemen. Je zal een lijst ontvangen met de wol en de zijdevezels waar we mee gaan werken.

We werken in de verstilde omgeving van de Martena kasteeltuin en in de gemoedelijke ambiance van het huisje. In een klein groepje met ieder een ruime werktafel om aan te werken. Onze huis kok zal ons verzorgen met smakelijke lunches.

Franeker is een vriendelijk authentiek stadje, met knusse Bed & Breakfast, met sfeervolle eetgelegenheden en veelzijdige winkels.

Zie overnachten op de site.

Aanmelden

DRIEDAAGSE
FLINTERDUN EN GELAAGD

Alsof er IETS groters aanstaat …

Samen met verwachtingsvolle vrouwen die nieuwsgierig zijn en willen leren doorlopen we de techniekjes voor transparant vilten. En werken we toe naar luchtige creaties. Je zal leren om op haast magische wijze flinterdun gelegde vezeltjes vloeiend over te laten lopen naar gelaagde structuren.

We werken deze dagen met witte wol, zijdes en vezeltjes waarmee je gaat vilten. Je zal gaan ervaren dat er soepele beweging mogelijk is in je creatie. Denk aan een flinterdun gelaagd wandobject, – rokje, – jurkje of – sjaal.

Wat kan je verwachten
DAG 1
We beginnen we met het opmeten van je persoonlijke basismal op maat. Deze basismal zal de verdere dagen als ondergrond dienen waaromheen je gaat vilten. Je leert werken met soepele zijdes en vezels. We doorlopen structuurvilt, lijnenspel en luchtige vormen.

DAG 2
In alle rust ga je kiezen voor de materialen waar je mee wilt werken en toewerken naar je groter vilt werkstuk.

DAG 3
Met zorgvuldige aandacht werk je verder aan je vilt werkstuk. Als je wilt kan je je werkstuk een kleurtje meegeven met de Landscape verfpoeders.

Je hoeft geen vilt ervaring te hebben om mee te doen, voor iedereen is namelijk alles nieuw. Als je wel je viltervaring hebt  zal het je vast nog meer verdieping en  inzichten geven.

Zij zoekt, zij ontdekt en zij speelt ermee
Zij ontwikkelt en geeft vorm en maakt gebruik van haar mogelijkheden
Omdat het haar verheugt, omdat ze er blij van wordt

Alsof er IETS groters aanstaat wat haar vleugels geeft …

Aanmelden