BLADGOUD OP SATIJNZIJDE 

Wanneer
Zaterdag 13 juli

Tijden
9.00 uur tot 17.00 uur

Bijdrage
Workshop ‘BladGoud op Satijnzijde’

€ 111.00
Inclusief;
Verzorgde lunch, drankjes en hapjes.

Exclusief;
Bladgoud materialen pakket

€ 44.00
Voor het BladGoud materialen pakket bij keuze voor een satijnzijde sjaal met rolzoom (Afmeting: 1.8 m x 45 cm).
€ 55.00
Voor het Bladgoud materialen pakket bij keuze voor een satijnzijde sjaal (Afmeting: 2 m x 90 cm).

Het materialen pakket omvat een satijnzijde sjaal, een proeflap satijnzijde. Verder alle ingrediënten voor het bladgoud recept, en de goudgevende Landscape verfpoeders.

Welke kleur mag het zijn?
Geef je voorkeurskleur door.
Goudgevend of anders…
Zie voor de kleuren bij de Landscape verf
Landscape verfkleuren

Ook zal je het E-book ‘BladGoud op Satijnzijde’ ontvangen.

Bij opgave zal je een lijst ontvangen met bladeren die de potentie hebben om goed te printen.

Aantal deelnemers
Om elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, is er plaats voor maximaal 6 deelnemers.

Franeker is gastvrij met authentieke winkels, B&B en eetgelegenheden.
Zie hier voor overnachten
Overnachten

BLADGOUD OP SATIJNZIJDE

Welkom bij dit bijzondere dagje waarin we samen toewerken naar het creëren van gouden blaadjes op een satijnzijde sjaal. Het moment waarop het bladgoud zijn glans onthult op de satijnzijde is werkelijk magisch.

Kies je ervoor om een satijnzijde sjaal met rolrand te maken? Of ben je meer geïntrigeerd door de mogelijkheid van een weergaloze satijnzijde sjaal van maar liefst 2 meter? Laat het mij weten.

Tijdens deze workshop deel ik graag mijn kennis over de ingrediënten van het bladgoud recept, het opbouwen van de bundel, de temperaturen en stoomtijden. Daarnaast zul je ontdekken welke bladeren het potentieel hebben om te transformeren in schitterend bladgoud.

Je zult leren hoe je prachtige composities kunt maken met bladeren op de zijde, waarbij je kunt spelen met verschillende vormen, patronen en kleuren. Ik zal je aanmoedigen om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen persoonlijke stempel op je werk te drukken.

Ochtend:

We beginnen de ochtend met het maken van een proefbundeltje Bladgoud. Terwijl de proefbundeltjes in de stoomketel zitten, verspreidt de geur van eucalyptus zich door de ruimte. Het uitpakken van de proefbundeltjes doen we gezamenlijk, want juist van elkaar kunnen we zoveel leren.

Geniet van de lunch:

Laat de lunch je smaken, want zelfs de smaken zullen bijdragen aan deze bijzondere ervaring.

Middag:

In de middag werken we in rust en ruimte, zodat je zacht kunt toelaten wat wil ontstaan. Met aandacht selecteer je de bladeren, kies je je kleuren en maak je de compositie. Iedere handeling zal ertoe doen. Er kan zomaar eens een weergaloze sjaal ontstaan die je unieke essentie zal weerspiegelen.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Ik zal je stap voor stap begeleiden en je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen, zodat je in alle rust met vertrouwen en plezier aan de slag kunt gaan.

Geniet van de sensatie wanneer het ontwerp tot leven komt als de goud accenten de satijnzijde zullen veranderen in een schitterende ervaring.

Dat is al goud waard!

Aanmelden