BLADGOUD OP SATIJNZIJDE 

Wanneer
Vrijdag 23 februari 
of
Zaterdag 10 augustus

Tijden
9.00 uur tot 17.00 uur

Bijdrage
Dagje ‘Toewerken naar bladgoud’

€ 111.00
Inclusief;
Verzorgde lunch, drankjes en hapjes. 

Exclusief;
Bladgoud materialen pakket
€ 44.00
In het pakket zit de Satijnzijde sjaal en de proeflap Satijnzijde. Verder de ingrediënten voor het bladgoud recept en de goudgevende Landscape verfpoeders.  

Welke kleur mag het zijn?
Geef 1 voorkeurskleur door.
Goudgevend of anders…
Zie voor de kleuren bij de Landscape verf
https://atelierhetkleinehuis.nl/product/landscape-verf-verft-lekker/

Ook zal je de PDF stap voor stap beschrijving
‘Toewerken naar bladgoud’  ontvangen.

Bij opgave zal je een lijst ontvangen met bladeren die de potentie hebben om goed te printen.  

Franeker is gastvrij met authentieke winkels, B&B en eetgelegenheden.
Zie hier voor overnachten
Overnachten

 

BLADGOUD OP SATIJNZIJDE

Welkom bij dit bijzondere dagje waarin we samen toewerken naar het creëren van gouden blaadjes op een satijnzijde sjaal. Het moment waarop het bladgoud zijn glans onthult op de satijnzijde is werkelijk magisch. 

Tijdens deze workshop deel ik graag mijn kennis over de ingrediënten van het bladgoud recept, het opbouwen van de bundel, temperaturen en stoomtijden.  Bovendien zal je ontdekken welke bladeren het potentieel hebben om te transformeren in schitterend bladgoud.

Je zult leren hoe je prachtige composities kunt maken met bladeren op de zijde, waarbij je kunt spelen met verschillende vormen, patronen en kleuren. Ik zal je aanmoedigen om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen persoonlijke stempel op je werk te drukken.

In de ochtend
We beginnen de ochtend met het maken van een proefbundeltje. Terwijl de geur van eucalyptus zich verspreidt, openen we gezamenlijk de dampende bundeltjes. 

Laat de lunch je lekker smaken
Ook de smaakjes zullen hun bijdrage leveren aan deze bijzondere ervaring.

In de middag
In de middag ga je je focussen op het toewerken naar bladgoud op je satijnzijde sjaal. 

Of je nu een ervaren kunstenaar bent of nog nooit eerder met bladgoud hebt gewerkt, deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Ik zal je stap voor stap begeleiden en je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen, zodat je in alle rust met vertrouwen en plezier aan de slag kunt gaan.

Geniet van de sensatie wanneer het ontwerp tot leven komt als de goud accenten de satijnzijde zullen veranderen in een schitterende schat.

Dat is al goud waard!

 

 

 

 

 

Ontdek je eigen creatieve kracht en geniet van een unieke ervaring vol schoonheid en voldoening. Wees klaar om te schitteren en je kunstwerk te laten stralen!

 

Aanmelden